AVMR a învins aroganța “liderului” ND Tudor Ionescu

 

Miercuri 11.07.2007 orele 10, în dosarul nr. 77582/3/2011 având ca obiect recursul declarat de Ministerul Public la hotărârea de înființare a Partidului Naționalist, Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă, a soluționat recursul Ministerului Public precum și contestațiile membrilor fondatori Rapcea Mihai și Ene Viorel, ADMIȚÂND CONTESTAȚIA FORMULATĂ DE PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI VICTIMELOR MINERIADELOR (dl. Ene Viorel) și dispunând în consecință, modificarea în totalitate a sentinţei Tribunalului București, în sensul că s-a respins cererea privind înregistrarea Partidului Naţionalist.

Hotărârea Curții de Apel București este DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ, punând capăt scurtei cariere de aroganță și obrăznicie a așa-zisului președinte al Partidului Naționalist, Tudor Ionescu.

Amintim că acesta împreună cu membrii asociației Noua Dreaptă, rămași fără sediu în anul 20011, au fost primiți CU TITLU GRATUIT – fără a li se cere să plătească nici măcar cheltuielile de înteținere a spațiului (curent, apă, etc.) în sediul AVMR din str. Batiștei, pentru a-și desfășura în continuare activitatea.

AVMR a oferit totoadă, prin dl. Ene Viorel, președintele asociației Victimelor Mineriadelor, un suport activ în vederea înființării Partidului Naționalist, constând în girul politic anti-comunist al Asociației Victimelor Mineriadlor, în sumele de bani aferente înregistrării partidului (patrimoniul inițial de 1000 lei), oferind prin contract de comodat și sediul pentru noul partid.

În loc să manifeste o firească recunoștiință pentru ajutorul dat, așa-zisul lider al Noii Drepte dl. Tudor Ionescu – ce se și vedea șef de partid, a început să îl discrediteze pe dl. Ene Viorel și acțiunile AVMR, cu orice prilej.

Astfel, Tudor Ionescu a catalogat acțiunile ANTIMASONICE de protest stradal organizate de către Asociația Victimelor Mineridaleor (AVMR) DREPT CARICATURALE, sfătuind membrii Noii Drepte SA NU PARTICIPE LA ACESTE ACȚIUNI !

Amintim faptul că Asociația Victimelor Mineriadelor a fost principalul organizator în cursul lunii decembrie 2011, al unui lanț de proteste de aproape 30 de zile, în fața Sediului Băncii Naționale a României, inima Wall Street-ului românesc, la care au participat ZILNIC peste 200 de persoane, ce au cerut demiterea de la cârma BNR a iudeo-masonului Mugur Isărescu și a găștii lui de asasini economici.

În mod semnificativ, la aceste acțiuni NU A PARTICIPAT nici măcar o singură oră, NICI UN MEMBRU AL NOII DREPTE (deși au fost invitați !), cu excepția dlui avocat Mihai Rapcea, ce a fost prezent zilnic la aceste manifestări de protest.

Acuzele de “trădare” și “dezertare” aduse președintelui Asociației Victimelor Mineriadelor (dl. Ene Viorel) de către arogantul Tudor Ionescu, și-au găsit o justă răsplată în soluția Curții de Apel București, care a luat act de retragerea susținerii Asociației Victimelor Mineriadelor a proiectului Politic al Partidului Naționalist. În principal, retragerea susținerii s-a datorat refuzului lui Tudor Ionescu de a declara partidul Naționalist de orientare politică DE DREAPTA, ANTICOMUNISTĂ, acesta implementând doctrina naționalismului eurasiatic filo-rus, promovată de geostrategul de la Kremlin – Alexandr Dughin.

Auto-înscăunatul lider al Partidului Naționalist – Tudor Ionescu, l-a acuzat pe dl. Ene Viorel că acesta ar fi “trădat” cauza naționalistă, participând în alegerile locale pe listele Partidului Național Țărănesc la alegerile pentru Sectorul 5 București.

Amintim faptul că:

 1. Dl. Ene Viorel este membru PNȚ-CD încă din anul 1990.
 2. Chiar Tudor Ionescu a sfătuit susținătorii și membrii Partidului Naționalist să candideze pentru alegerile locale individual sau pe listele altor formațiuni politice, pentru a căpăta experiența politică necesară activării în Partidul Naționalist.
 3. Candidaturile depuse de către membrii ai Partidului Naționalist pe listele altor partide – la alegerile locale, nu îi făceau pe acești membrii incompatibili cu calitatea de viitori membrii fondatori ai Partidului Naționalist, în condițiile în care candidaturile depuse și alegerile au avut loc ÎNAINTE DE ÎNSCRIEREA PARTIDULUI NAȚIONALIST ÎN REGISTRUL PARTIDELOR – moment ce ar fi constituit din punct de vedere juridic, momentul oficial al nașterii noului partid.

În aceste condiții aroganța auto-proclamatului lider al Partidului Naționalist – Tudor Ionescu, și-a primit binemeritata răsplată la Curtea de Apel București, instanța sancționând lipsa de caracter și onestitate a lui Tudor Ionescu, ce reiese chiar din statutulul partidului, prin care Tudor Ionescu ar fi ajuns să numească, în mod dictatorial, FĂRĂ ALEGERI, ceilalți membrii cu funcții de conducere din partid.

În prezent, Tudor Ionescu își minte susținătorii care i-au mai rămas, afirmând că respingerea de către Curtea de București a înregistrării partidului nu se datorează contestației AVMR-ului și a președintelui acesteia – dl. Ene Viorel, ci recursului promovat de Ministerul Public. Minciunilor disperate ale lui Tudor Ionescu i se opun chiar informațiile publicate pe site-ul Curții de Apel București, unde se arată clar că se admite contestația, nicidecum cererea de recurs a Ministerului Public !

AVMR este deschisă în continuare oricărei colaborări cu organizații autentice de dreapta, creștine și anticomuniste.

Președinte AVMR

Ene Viorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • FACEBOOK

 • STATISTICI SITE

 • Taguri

 • Calendar

  noiembrie 2022
  L Ma Mi J V S D
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  
 • Comentarii Recente

 • Articole Recente

 • Categorii