Alianta Romania Dreapta porneste cu stangul


Apel catre membrii PNTCD: impostorul Pavelescu taraste numele partidului in mocirla politicianista, in zoaiele fetide in care domnia sa se scalda alaturi de securisti, pesedisti, peremisti, traseisti si ticalositi, reuniti intr-o alianta rau famata si imorala marcata de complicitati inavuabile.

Protest al sefului PNTCD sector 5 fata de intolerabila impostura a lui Aurelian Pavelescu

In calitate de vechi membru PNTCD, de presedinte interimar al organizatiei sectorului 5 si de cetatean ce apartine unei categorii de romani ce doresc sustinerea dreptei autentice in Romania si a candidatilor autentici de dreapta, protestez public fata de impostura alcatuirii asa zisei Aliante Romania Dreapta, in care Aurelian Pavelescu a tarat PNTCD-ul, orbit de mirajul (inca) unui scaun de deputat.

Desi asteptam cu interes nasterea unei Drepte Curate am descoperit ca proiectul lansat cu mare tam-tam este o fasaiala penibila, un nou bazin plin cu zoaie, pentru a-l cita pe Traian Basescu, zoaie de hazna in care se invart rechini si bibani migrati de pretutindeni, personaje fara niciun atasamentul real la o doctrina de dreapta, trepadusi cu veleitati grandilocvente, farisei si oportunisti, cu totii adunati si validati, dupa criterii obscure de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, un personaj care a avut ca prima preocupare, imediat ce a ajuns presedinte de partid, scoaterea semnului crucii din sigla initiala a Fortei Civice. Macar nu poate fi invinuit de ipocrizie in aceesi masura ca Aurelian Pavelescu, care pretinde ca reprezinta un partid crestin.

Desigur nu este obligatoriu pentru un partid politic nou format, ca Forta Civica, sa-si asume repere si norme morale, insa PNTCD-ul cel putin are pretentia unui discurs public moral, este un partid istoric, cu vechime, care a dat adevarati martiri crestini, care si-a asumat norma morala ca fundament. In ce priveste asa zisa Forta Civica acesta este o obscura formatiune supozitor – vehicol al insolitului candidat la presedintie Nati Meir, fost deputat de Tulcea, fost peremist, actual puscarias. Ce-i uneste pe cei doi candidati la presedintie, Nati Meir si MRU, actual sef al Fortei Civice, doar Yahve stie. Pana una alta ii uneste Sforta Civica dar ar mai putea sa-i uneasca si Monica Columbeanu, in fond, daca tot a fost purtatoare de cuvant a candidatului la presedintie Nati Meir de ce n-ar fi si reprezentanta urmasului acestuia – MRU.

In loc de o Dreapta care zideste, o Dreapta Curata, o Dreapta autentica, avem parte de un haloimas de traseisti, impostori, penali si agenti obscuri ai fostei Securitati, canalii politice, „baieti destepti”, smecheri, cinici clepto-ciolanari, care au trasformat-o pe Alba ca Zapada, intr-o vestala obscena scoasa la produs. Ar mai lipsi alaturi de dansii doar sotul duduii Columbeanu, la fel de celebrul domn Irinel Columbeanu (ca tot viseaza sa devina primar al Bucurestilor), cunoscut consumator de Viagra ce ar putea sa intareasca mult forta civica a lui Nati Meir si a lui MRU si ar satisface probabil toate nevoile Albei ca Zapada.

Este o falie uriasa intre asteptari si ce ofera acum asa zisa Dreapta a lui MRU & comp. Aceasta asa zisa dreapta curata, arata mai degraba ca o dreapta murdara, patata deja ca urmare a folosirii sale in scopuri/locuri dosnice. Idealurile curate sunt maculate de politicianismul invechit in rele, care l-a infestat si pe Aurelian Pavelescu pana la un nivel care intrece orice imaginatie.

Deoarece chiar Aurelian Pavelescu este cel care s-a jurat public sa-l demaste si sa-l expuna oprobiului public pe MRU, deoarece acesta din urma a matrasit patrimoniul Fundatiei Gojdu, un bun al poporului roman, in favoarea unui alt popor, poporul ungurean, de care dansul se simte mai puternic legat, fiind ceangau de provenienta si vorbitor de maghiara inca din copilarie, plus cu studii realizate la Budapesta, in perioada formatoare a tineretii.

Aurelian Pavelescu, cel care a luptat candva pentru recuperarea patrimoniului Fundatiei Gojdu l-a numit pe MRU, cu ani in urma, profanatorul testamentului lui Emanuel Gojdu, In calitate de sef al MAE atunci, MRU urla la parlamentarii PNL, cu Tariceanu in spate, partenerul de afaceri al lui Rudas Erno, spion maghiar la Bucuresti, inainte de ’89, sa semneze legea propusa de el prin care patrimoniul romanesc al lui Gojdu urma sa fie transferat ungurenilor sai dragi de la Budapesta.

In octombrie 2005 prim-ministrul Tariceanu si ministrul de externe Mihai Razvan Ungureanu au semnat cedarea gratuita a patrimoniului “Fundatiei Gojdu” in favoarea statului maghiar, iar in acel innterval deputatul independent Aurelian Pavelescu, vice-presedinte al Partidului Popular Crestin Democrat, ales pe listele PD, scotea la iveala “minciunile sfruntate” prin care Mihai Razvan Ungureanu incerca sa intoxice parlamentul si opinia publica.

“In cazul Gojdu este vorba despre o conspiratie anti-BOR si anti-religioasa”, spunea atunci Pavelescu anuntand ca PPCD va trimite listele cu numele parlamentarilor care au votat pro-Ordonanta in toate circumscriptiile electorale, inclusiv in Ardeal, pentru ca acestia sa fie cunoscuti de intreaga populatie. “Fac apel catre ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu sa ceara Guvernului ungar sa respecte tratatul din 1937 care a fost ratificat de parlamentele celor doua tari”, a subliniat Aurelian Pavelescu care sustinea ca valoarea bunurilor Fundatiei Gojdu se ridica la circa 6-7 miliarde de euro, bani pierduti de romani in favoarea ungurenilor lui MRU.

Pavelescu se afla in compania unei serie de traseisti, impostori de aceeasi teapa ca si el, care se intalnesc acum in sediul PNTCD manjit candva cu sangele victimelor macelarite de haitele de mineri, fesenisti si securisti ai lui Iliescu. Pavelescu s-a asezat la aceeasi masa verde cu impostori care tranzactioneaza combinatii politice cu urmasi ai FSN-ului de trista amintire ajunsi in functii de conducere in asa zisa Forta Civica a Aliantei Rasolite de Dreapta (ARD).

Dreapta care a pasit cu stangul din prima fie si daca avem in vedere ca in conducere se afla doi penali, patru pesedisti si un agent al organelor, impostorul Maries, diversionistul si provocatorul din Piata Universitatii, acolitul procurorului Dan Voinea, cel care a matrasit dosarele Mineriadei si Revolutiei. Maries este un personaj malefic cu o veche activitate pe taramul diversiunilor, cunoscut de multa vreme, si dat in vileag de catre unul dintre cei mai cunoscuti luptatori anticomunisti, Florin Matrescu, care l-a identificat drept agent al Securitatii inca din anii ’90.

Fotbalist obscur intr-un oras de frontiera unde se mai indeletnicea si cu mesera de bisnitar pe micul trafic de frontiera, activitate care nu se putea desfasura cu voie de la Militie, acest Maries a fost liderul unei fantomatice organizatii – Alianta Poporului -, in timpul desfasurarii manifestatiei din Piata Universitatii, din 1990, care promova constant un mesaj al confruntarii violente.

Considerat un provocator aflat in slujba Politiei si al organelor FSN, Teodor Maries a fost izolat de catre organizatiile Pietei Universitatii. Organizatorii Pietei Universitatii l-au suspectat de la bun inceput pe Maries si gruparea sa ca are misiuni diversioniste. Organizatia pe care o coordona facea jocul unei unitati de diversionisti controlata de catre fostul sef al UM 0215, colonelul Florin Calapod. Misiunea colonelului Calapod si a brigazii de fosti securisti a fost compromiterea mesajului Pietei Universitatii – nonviolent si pasnic, prin instaurarea unui spirit autarhic si anarhic si prin initierea unor actiuni provocatoare.

Maries a fost instrumentul principal al acestui proiect malefic, care avea ca scop justificarea interventiei in forta impotriva manifestantilor Pietei Universitatii. Cu trei ore inainte de reprimarea cu mana armata a studentilor de la Universitate si Arhitectura, in noaptea de 12 spre 13 iunie 1990, organizatia lui Teodor Maries si-a strans pe sest catrafusele si s-a pus la adapost. Acesta a mai reaparut in zona Televiziunii Romane in jurul orelor 18, intrand in sediul institutiei cu un grup violent. Dupa consumarea evenimentelor a fost invinuit si gasit vinovat dar a scapat prin schimbarea incadrarii si a fost judecat in libertate. Razvan Teodorescu, unul dintre cei mai apropiati acoliti ai lui Ion Iliescu, si-a retras plangerea impotriva lui Maries.

“Persecutatul” Maries a devenit imediat dupa aceasta candidat la primaria sectorului 6 intens tamaiat si promovat de publicatia Europa, condusa de Ilie Neacsu, reprezentant al unui cerc securistic bine cunoscut. Acelasi Maries a fost in 1992 partas la distrugerea primului partid crestin creat in Romania după modelul UDC din Germania, fondat de catre exilul romanesc, respectiv de catre Congresul Mondial Romanesc, conform relatarii fondatorului acestui partid, Florin Matrescu, care-l si identifica drept agent al Securitatii pe fotbalistul/bisnitar Doru Maries.

Maries a disparut ulterior o lunga perioada de timp din atentia publica pentru a reapare, surprinzator, peste 15 ani, in fruntea unei organizatii – 21 Decembrie 1989 – cu care nu a avut nimic de-a face in tot acest interval. Nimeni nu stie cu ce s-a acupat, ce meserie reala are, din ce traieste, unde munceste. Se recomanda de profesie…presedinte de asociatie, in acte publice. Sustinerea sa din partea lui Dan Voinea este o certitudine, iar grupusculul lui Teodor Maries a fost folosit ca mijloc de presiune ori de cate ori a avut nevoie maleficul general Voinea.

Nu in ultima instanta trebuie amintit si ca Maries este partenerul puscariasului George Costin, cel care a adus haitele de batausi de la IMGB pentru a le crapa capetele studentilor din Arhitectura, in 13 iunie 1990, rasplatiti apoi cu postul de secretar de stat al lui Iliescu si apoi, secretar de stat si in guvernul Boc cu sprijinul neprecupetit al lui Maries, asociat la smenuri “revolutionare” si la insistentele lui Tismaneanu, lingaul preferat al lui Iliescu si politruc al regimului Ceausescu.

In calitate de presedinte a organizatiei victimelor Represiunii comunistoide declansata de Ion Iliescu, autorul Mineriadei din iunie 1990, fiind unul dintre bucurestenii macelariti de catre barbarii giboni ai suteranelor, nu pot fi suspectat de nimeni ca as initia acest protest public, la care invit sa se asocieze si alti taranisti ce dezavueaza manevrele lui Pavelescu, in favoarea sau in beneficiul USL-ului condus din umbra de criminalul moscovit cu mainile rosi de sange Ion Iliescu si securistul veros turnator al propriei familii Dan Voiculescu.

Stau marturie actiunile din ultimii 14 ani de la fondarea AVMR, chemarile in instanta si plangerile penale, depuse la adresa lui Ion Iliescu si a complicilor sai, mitingurile, actiunile de strada, starngerea de semnaturi pentru arestarea lui Ion Iliescu precum si nenumaratele actiuni de protest initiate de AVMR fata de musamalizarea de catre procurorii romani – atat cei numiti de Iliescu si Constantinescu cat si cei numiti de Basescu care au musamalizat si matrasit Dosarul Mineriadei, alaturi de dosarul Revolutiei, dosare cheie ale Romaniei care-l implicau pe Ion Iliescu direct.

Unul dintre cei mai murdari si mai corupti procurori ai Romaniei – Dan Voinea, cel care a avut pe mana aproape doua decenii aceste dosare, a avut un singur obiectiv, dovedit si de catre inspectia CSM declansata la solicitarea AVMR, respectiv scoaterea basma curata a lui Ion Iliescu. Din acest motiv a si fost inlaturat de Traian Basescu de la sefia Parchetului Militar, in 2008, ca urmare a Raportului inaintat presedintiei in acel an, document confirmat si de ancheta CSM si de insasi procuroarea sefa a Parchetului Laura Codruta Kovesi, cea care a iesit public pentru a-l tintui la stalpul infamiei pe Dan Voinea.

Este inadmisibila eludarea, escamotarea, si ocultarea acestor fapte care au marcat tragic istoria romaneasca din ultimele doua decenii – fapte criminale comise de gasca lui Ion Iliescu. Ideea insasi de democratie in Romania va ramane una apocrifa, esential falsa cata vreme se va perpetua tacerea din jurul vinovatilor de teapa lui Dan Voinea si a multor altor procurori care au matrasit dosarele autorilor violentelor organizate sistematic de catre gasca post-ceausista, moscovita, condusa la varf de Ion Iliescu.

Toti oamenii onesti din Romania, care asteapta de ani de zile o alternativa autentica de dreapta la succesiunea sinistra, de stanga adica, a celor doua aripi ale FSN – PSD-ul si PDL-ul, trebuie sa protesteze impotriva incercarilor de a trimite in derizoriu si a bagateliza tema ideii de dreapta asa cum o fac acum acesti artizani ai sufocarii si intoxicarii ideii de dreapta ca MRU, Pavelescu, eiusdem farinae…

Aurelian Pavelescu are un inaintas in ale preacurviei politicianiste, pe vedeta Realitatii puscariasului Sorin Ovidiu Vantu, Victor Ciorbea. Acesta a fost prezent alaturi de freneticul ciolanar Aurelian Pavelescu la sfarsitul lui octombrie 2011 la Cotroceni unde au fost purtate discutii cu Traian Basescu la care au participat si fostul presedinte al PNTCD Marian Milut, alaturi de Doru Maries si Vasile Lupu.

Ciorbea a venit sa se caciuleasca la acelasi Basescu care-l acuza intr-un interviu din 21 martie 1998 ca „departe de a fi un om cinstit, premierul Ciorbea e un biet profitor in realitate”, iar la putina vreme in 30 martie 1998, il trantea pe Victor Ciorbea din functia de prim ministru dupa ce cu o luna inainte PD-ul isi retrasese ministrii din coalitia de guvernare. Tot in 1998 Basescu spunea, pe buna dreptate, despre Ciorbea ca este mai stangist si mai predispus la concesii sociale chiar decat social-democratii din PD.

Toate aceste ganduri rostite public de Traian Basescu, ce probeaza dispretul intens al acestuia fata de Victor Ciorbea, nu l-au impiedicat pe liderul penetist sa se aseze la masa verde a lui Basescu, avid sa primeasca si el un scaunel ceva, sau niste fursecuri. Intalnirea a avut loc ca urmare a semnarii unui protocol de asociere intre Victor Ciorbea si Maries, la inceputul lui octombrie 2011, protocol de pretindea intemeierea unei fantomatice Aliante politico-civica – intitulata “Calea Dreapta”. Protocolul insemna pentru Teodor Maries, o functie de prim-vicepresedinte in PNTCD, garantata alaturi de alte posturi: un vicepresedinte, un primvicepresedinte la organizatia de tineret a PNTCD si de asemenea, cate un reprezentant al al asociatiei urma sa primeasca una din primele trei functii de conducere la nivel judetean si local.

Impostorul securistoid Maries si fostul fondator al PSM-ului, Victor Ciorbea, fost sef al sindicatului ce urmarea obtinerea patrimoniului UGSR-ului comunist ziceau ca vor “recladi impreuna polul crestin-democrat capabil sa ofere electoratului roman o alternativa viabila de centru-dreapta, actionand pentru consolidarea PNTCD ca forta politica morala a societatii romanesti si promovarea acestuia ca alternativa viabila in situatia politica grava din Romania, constructie politico-civica ce va fi constituita pe modelul Pietei Universitatii”.

Provocatorul din Piata Universitatii, Maries, solicita legitimarea sa actuala, pe seama sangelui varsat de studentii din Universitate si Arhitectura, crezand probabil ca au disparut din Romania toti vechii golani veterani ai Ligii Studentilor, fondatori ai Pietei Universitatii. Ipocrizie mai ordinara si nesimtire mai sfruntata nici ca se poate imagina.

MRU a lansat un clamoros si ipocrit apel la coagularea dreptei, la o asa zisa reconstructie a dreptei uzand de caramizi tiganesti, din balegar, ori smulse de la demolari, sau cu defecte de fabricatie, o constructie ce pretinde reformarea clasei politice intemeiata insa pe o garnitura de “dalmatieni” intemeiand un asa zis Templu al dreptei romanesti plin de farisei, zarafi, procleti – iar in varful motzului s-a instalat el insusi pe post de fals Mesia.

Captarea de catre astfel de personaje a temei ideii de Dreapta de fapt duce la canibalizarea conceptului in sine si la impingerea in derizoriu a termenului, ce se epuizeaza astfel in retorica gaunoasa, anihiland totodata spre vesnicie sansa PNTCD de a mai reprezenta vreodata ceva in politica romaneasca. Culmea ridicolului, jumatate din numarul de locuri negociate de PNTCD cu PDL, pe listele ARD, vor fi cedate de “monarhistul” PNTCD, organizatiei de frenetici republicani de la asa zisa Noua Republica, creata` sub auspiciile ipochimenului scos de sub pulpana Noului Tismaneanu, odrasla Vechiului Tismaneanu, de la NKVD-ul rusesc care a macelarit toata elita taranistilor, pe vremea cand troika Brucan, Sidorovici, Pauker arunca in neantul puscariilor bolsevice intreaga elita de Dreapta a Romaniei. Ana Pauker, a carui portret nu a vrut Mihai Razvan Ungureanu sa-l inlature din panteonul MAE, din motive desigur cat se poate de inalt morale. Ca nu cumva astia Noi Nouti sa nu uite de unde se trag, din cei Vechi, ai caror urmasi, la vremuri noi, sunt tot Ei. Jalnica alaturare a PNTCD-ului in aceasta mizera alcatuire politica a Lor anuleaza practic jertfa inaintasilor.

Prin urmare organizatia sector 5 PNTCD se dezice de actiunile lui Pavelescu si nu va sprijini sub nicio forma aceasta adunatura de impostori, lipsiti de valori morale si de caracter, inzestrati cu o remarcabila elasticitate, reusind sa linga unde au scuipat fara nicio greata, ba chiar cu un fel de satisfactie obscena care nu poate decat sa intoarca stomacul pe dos unor oameni normali, nevirusati de insanitate politicianista.

Invitam toti membrii de buna-credinta ai partidului sa se alature demersului nostru de a ne delimita de Aurelian Pavelescu, de a protesta fata de folosirea numelui partidului nostru in jocuri politice murdare. Va invitam la continuarea luptei comune impotriva imposturii si pentru promovarea adevaratelor valori ale acestui partid istoric, intemeiat pe morala crestina.

pentru conformitate Viorel Ene -presedinte interimar PNTCD sector 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • FACEBOOK

 • STATISTICI SITE

 • Taguri

 • Calendar

  decembrie 2022
  L Ma Mi J V S D
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Comentarii Recente

 • Articole Recente

 • Categorii