SCRISOARE DESCHISA ADRESATA MINISTRULUI DE INTERNE – TOBA

POLITIA ROMANA – SERVICIU INTERPOL ROMANIA PROTEJEAZA INFRACTORII VINOVATI DE MINERIADE

Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania cere demiterea imediata a sefului Interpol Romnia, pentru lipsa de implicare a institutiei in prinderea unui infractor condamnat pentru atrocitatile comise in impul mineriadelor..

In urma procesului penal pentru o parte din Mineriada 1990(exceptand uciderea celor 3 tineri)Cozma Miron si Popescu Silviu Octavian au fost condamnati definitiv si irevocabil, dar Interpol Romania il protejeaza.

Popscu Silviu Octavian a parasit tara, inca din timpul procesului- MINERIADA 1991,fugind initial in Canada, tara care la acea data nu-l extrada. Cu sprijinul membrilor asociatiei noastre, care au publicat un articol intr-un ziar austriac, politistii austrieci l-au indentificat in Austria, unde a depus cerere de azil politic. Noi am facut toate demersurile legale(1992-2015), pentru a cere punerea in aplicare a sentintei judecatoresti. Am depus sesizari la Ministerul de Interne, cerand ca Interpol Romania sa faca demersurile necesare aducerii infractorului in Romania. In mod absurd, reprezentantii Interpol Romania  au refuzat, pretinzand ca a fost un proces politic. Consideram ca Interpol Romania il protejeaza pe infractor, in loc sa-l prinda.

Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania a protestat de mai multe ori la Ministreul de Interne, fara a obtine un rezultat. Am depus plangere penala impotriva mai multor sefi din M.A.I., am organizat protest la Ambasada Austriei si alte actiuni, pentru a cere urmarirea si prinderea infractorului. Am facut aceleasi actiuni si impotriva lui Romeo Beja, dar fara nici un rezultat, din aceleasi motive,Astazi, Romeo Beja este arestat pentru ca a venit la tribunal in Romania. Georgian Bivolaru a fost retinut de Politia Franceza abia acum. De ce? Sigur pentru ca astfel poate fi atacata Monica Macovei, in prag de alegeri. De ce nu este arestat si extradat Popescu Popescu Octavian? Sta prea mult pe yaht ?

Reprezinta cumva o amenintare politica la adresa altor politicieni care trebuie protejati ?

Presedinte A.V.M.R.

Viorel Ene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • FACEBOOK

 • STATISTICI SITE

 • Taguri

 • Calendar

  aprilie 2023
  L Ma Mi J V S D
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Comentarii Recente

 • Articole Recente

 • Categorii