Scrisoare Deschisa

02.11.2010

Bucureşti

 

 

 

SCRISOARE  DESCHISĂ

 

 

 

Către  Preşedintele poporului pedelist

TRAIAN  BĂSESCU

 

 

Să ne întoarcem în timp, în anul de graţie 2004 pe vremea când aţi candidat a 2-a oară la Primaria Generală  din partea Alianţei DA. Aţi avut nevoie de ajutorul nostru, iar noi  am răspuns  din inima acestei chemări !

 

Aţi câştigat Primaria la un scor zdrobitor şi ne-am bucurat cu toţii.

NU am cerut nimic şi nu ne-aţi oferit nimic! 

 

Mai multe asociaţii civice (8 la număr) am organizat pe 8 decembrie 2004, în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, o manifestaţie de susţinere a candidatului Alianţei  PNL-PD la Preşedinţie-Traian Băsescu…

 

Mitingul (au participat 2.000 de cetăţeni aduşi de noi) s-a dorit a fi un „Apel împotriva fraudării   alegerilor de către PSD“. Candidatul PSD, Adrian Năstase conducea cu  10% după turul I, iar  noi  nu puteam să fim indiferenţi!

 

Aţi câştigat din nou şi aţi devenit Preşedintele României (sic). Însuşi Adrian Năstase a recunoscut că acţiunea noastră a determinat înfrangerea lui !

NU am cerut nimic şi nu ne-aţi oferit nimic!

 

  TRĂIŢI  BINE! – oare cine clama aceste cuvinte?

 

Preşedintele zice, şi noi facem  întocmai.

E uimitor câtă toleranţă are turma faţă de lider. El poate face/impune foarte multe lucruri care fac chiar rău supuşilor săi, fără ca aceştia să îl tragă de mânecă.

 

Vă scrie un om, care a crezut că în această ţară lucrurile se mai pot îndrepta în ultimul ceas!

Procurorii numiţi de dumneavoastră au dat N.U.P. în dosarele MINERIADEI făcându-l scăpat pe kaghebistul Ilici şi banda lui.

Sacrilegiu pe care slugile lui Iliescu nu au avut curajul să-l facă.

 

Nu sunteţi  cu nimic mai bun, decât  adunătura de hoţi,  imbecili şi infractori pe care o păstoriţi.  Domnule Băsescu,  afirmaţi de 6 ani, că luptaţi împotriva corupţiei şi a impostorilor!

 

  

MINŢIŢI  CU  NERUŞINARE!

 

Corupţia a cuprins cele mai înalte sfere ale puterii de stat (justiţie, interne, parlament, guvern, primării) fapt care face viaţa tot mai grea pentru români şi situează România la periferia UE.

 

Aţi sprijinit impostori precum: ex-procurorul militar Dan Voinea care a dat N.U.P., autointitulatul revoluţionarul şi agresor în Mineriada din iunie 1990 Teodor  Mărieş, făcătorul de istorie comunistă Volodea Tismăneanu şi, mai nou, pe infractorul George Costin (numit recent secretar de stat la SSPR).

 

NU vă mai susţinem, însă trebuie să vă explicăm ultima numire semnată de Boc, acest pitic jalnic şi emasculat, care conduce o adunătură, numită pretenţios: Guvernul Romaniei!

 

George Costin  una din “căpuşele revoluţiei”, omul de casă al lui Constantin Râşnoveanu, este un traficant de certificate de revoluţionar – are deja milioane de euro – ajuns prin manevre oculte preşedintele Asociaţiei “Decembrie 1989 – Metrou” şi autointitulat prim-vicepreşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor. Spun autointitulat, pentru că acest individ îşi arogă acest titlu fără să îl deţină.

 

La revoluţie, acest mic securist numit George Costin, care îndeplinea funcţia de Şef de Stat major al Gărzilor Patriotice la I.M.G.B., s-a făcut remarcat prin încercarea de a închide porţile uzinelor pe 22 decembrie 1989, pentru a nu permite ieşirea coloanelor de muncitori care doreau să mărşăluiască spre Piaţa Revoluţiei.

 

Vă reamintim că aceste ,,Gărzi patriotice au apărat cu arma în mână dictatura ceauşeştilor.

Sunt aceleaşi gărzi patrotice imeghebiste, care scandau pe 13 iunie 1990: IMGB face ordine şi Noi muncim, nu gândim” – aflate sub conducerea acestuia şi care au vandalizat Universitatea Bucureşti, bătându-i cu sălbăticie pe studenţi şi profesori.

 

După revoluţie, acest individ care s-a făcut remarcat prin traficul intens de adeverinţe false de revoluţionar, a introdus în ţară mii de maşini străine care au beneficiat de scutiri de taxe vamale, prejudiciind astfel statul român de importante sume de bani.

 

O altă infracţiune de care se face vinovat acest George Costin, este sustragerea unor importante sume din contul “Libertatea”, despre care nici astăzi nu se cunoaşte cu exactitate unde a ajuns.

 

Astfel, din cele circa 17 mil. lei vechi pe care fiecare revoluţionar trebuia să le primească lunar, infractorul George Costin le dădea jumătate, restul fiind dirijat către propriul buzunar sub pretextul unei mai bune administrări precum şi sub pretenţia că datorită lui s-au obţinut aceste drepturi. Acei revoluţionari care iniţial au refuzat semnarea unor astfel de procuri, au fost ameninţaţi că nu li se va mai reînnoi certificatul de revoluţionar şi au sfârşit prin a semna ceea ce le cerea acest impostor al revoluţiei: bani.

 

Numărul dosarelor aflate pe rol, precum şi plângerile penale existente întregesc imaginea acestui

impostor pe care l-aţi promovat în urma unor înţelegeri prealabile.Cică a pus ,,revoluţionarii’’să vă voteze!

 

Presa obedientă  Cotrocenilor avea nevoie de dovezi pentru a susţine teza « puciului anti Băsescu » şi a discredita mitingul poliţiştilor, din 24 septembrie, redacţiile din toată ţara, primind în cursul   nopţii un denunţ semnat de George Costin.

 

Pentru ca ticăloşia să fie fără limite, între 18 octombrie şi 24 decembrie pentru ,,a vă proteja de protestatari’’ în  zona Palatului Cotroceni, Blocul Naţional al Revoluţionarilor (BNR) a primit de la Primaria Capitalei  aprobare de protest, lucru nemaiîntâlnit până acum (nu mai poţi protesta dacă zona este ocupată de alţii).

 

TOVARĂŞE BĂSESCU,

Pe lângă revoluţionarii adevăraţi există mii de impostori aşa zişi revoluţionari care primesc de la Statul Român terenuri, spaţii comerciale, facilităţi şi scutire de taxe, dar ce este mai grav au primit retroactiv, cică de când este legea, 20.000 de euro şi primesc lunar 17 milioane bani vechi.

Aceşti indivizi nu lucrează de zeci de ani, nu plătesc impozite şi nu cotizează nicăieri. Până mai ieri l-au slujit pe Iliescu – acum pe noul ,,tătuc”.

Acestea se petrec în timp ce pensionarii care au muncit zeci de ani au o pensie de mizerie, cu toate că au cotizat întreaga viaţă pentru o pensie decentă.

 

RUŞINE TOVARĂŞE BĂSESCU!

 

Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a  de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi, patimile şi păcatele conducătorilor noştri,

vor scoate  românii în stradă în 2011!

Nu o spun eu, o afirma pustnicii cu vieţuire îngerească din Munţii Rarău şi Giumalău, care se roagă pentru noi!

 

 

 Viorel ENE

 Preşedintele Asociaţiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991

din România                                                                                                       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • FACEBOOK

 • STATISTICI SITE

 • Taguri

 • Calendar

  decembrie 2022
  L Ma Mi J V S D
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Comentarii Recente

 • Articole Recente

 • Categorii